Varm tango, iskolde gletsjere, steaks, vin & vandfald

Rejser til Argentina er for den rejsende, der kræver fuldt sortiment af enestående naturskønhed og raffineret kultur. Argentina er en førsteklasses destination, der vil stjæle dit hjerte, og få dig til at komme tilbage igen og igen. Selv efter mange besøg vil du stadig ikke føle, at du har oplevet alt, hvad dette fantastiske land har at tilbyde. Derfor er der mange der gang på gang rejser til Argentina.

Argentinas varierede terræn og store landområder sætter scenen for de ekstreme temperaturer og de endnu mere ekstreme landskaber. Argentina er hjemsted for nogle af de mest spektakulære vandfald på planeten, og sætter rekord i store floder og dyrelivs mangfoldighed.

Syd i Argentina kan man se et helt unikt landskab, blandt andet gletsjerne i Patagonien. Perito Moreno gletsjeren er det tredjestørste ferskvandsreservat i verden, og er en af tre gletsjere i Patagonien, som vokser og ikke smelter. De fleste mennesker forbinder ikke Argentina med gletsjere, men denne er en af de mest tilgængelige gletsjere i verden. Her kan man komme helt tæt på og se effekten af den imponerende is.

Det argentinske køkken behøver næppe en længere introduktion. Oksekød er en vigtig komponent til ethvert traditionelt argentinsk måltid. Du har aldrig smagt en bedre steak end her, og den vil smage fantastisk med et glas argentinsk Malbec. Men pizza i Argentina, især i Buenos Aires, er også berømt takket være italienske immigranter.

Buenos Aires er virkelig en kulturel højborg fyldt med musik, sprog, mad og arkitektur. Hvert kvarter har sin egen stil og charme.

To read ” Rejser til Argentina ” in English please click here

Keep On Travel

rejser til argentinaArgentina Rundrejse

Tango, Malbec & Empanadas. Du kommer til at opleve hele Argentina på denne rejse fra Buenos Aires til Ushuaia.

FRA: DKK 28.195

rejser til argentinaRejsen til Verdens Ende

Fra Santiago i Chile til Buenos Aires i Argentina via Kap Horn. Besøg Verdens Ende på denne enestående rundrejse.

FRA: DKK 45.899

rejser til argentinaMotorcycle Diaries Argentina

Forestil dig selv rejsende igennem Latin Amerika, fra Chile til Argentina, på motorcykel. Vi kan opfylde drømmen for dig.

FRA: DKK 45.999

rejser til argentinaTour Antarktis

Denne fantastiske rejse tager dig fra magiske Buenos Aires over Patagonien og Kap Horn til det mytiske Antarktis.

FRA: DKK 38.799