Uspolerede kyster, vilde jungler, arkæologiske ruiner, kultur og kaffe.

Rejser til Colombia har det bedste fra hele Sydamerikas samlet i ét land. Der er bare noget om Colombia. Det er et smukt, farverigt, imødekommende og energisk land.

Colombia tilbyder en guldgrube af filmskønne, brostensbelagte byer og landsbyer, der ser ud som om de sidder fast i et andet århundrede. Indbyggerne har, uden bekymringer, fortsat deres vante gang, siden de sidste spanske erobrere forsvandt.

Den ækvatoriale position af landet giver det en stor mangfoldighed af landskaber og klimaer. Fra varme, caribiske sandstrande til kaffebegroede, grønne bakketoppe. Oppe i bjergene finder du Bogotá, den tredje højeste hovedstad i verden. Et par tusinde meter højere oppe endnu finder du snedækkede tinder, højtliggende søer og den unikke vegetation Páramo. For bunden af Andesbjergene finder du Los Llanos. 550,000 km2 af tropiske græsarealer, ofte kaldet Sydamerikas Serengeti.

Det varierede terræn er paradis for udendørseventyrere, som elsker at dykke, klatre, river rafting, mountain biking og svæveflyvning. Noget af kontinentets mest ikoniske trekking findes her, hvadenten du har lyst til en flerdages jungletur eller en vandretur på de højeste afkroge af Andesbjergene. Colombia tilbyder også verdensklasse koralrev, som er ideelt for dykkere. Og på Stillehavets kyst kan du se majestætiske pukkelhvaler i naturen.

Colombia er den 2. største kaffe producent i verden, og den største producent af Arabica kaffe, som anses for den højeste kvalitet af bønner. Dyrkning, forarbejdning, handel, transport og markedsføring af kaffe giver beskæftigelse til mange mennesker og er en god oplevelse at se tæt på.

To read ” Rejser til Colombia ” in English please click here

rejser til colombia CartagenaColombia Rundrejse

Denne kulturelle rundrejse i Colombia præsenterer dig for grafitti kunst, madlavningskurser, kaffefabrikker og meget mere.

FRA: DKK 23.995