[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID or problem with query.

Om os

Keep On Travel – Oplevelser i Sydamerika!

Vi har en drøm at give jer oplevelser, der er så specielle og fantastiske, at I husker dem hele livet.

Den mulighed findes i Sydamerika, hvor der er masser af fantastisk natur, uberørte steder og fascinerende kulturer. Da der stadig er få turister, har vi skabt Keep On Travel, så vi kan tilbyde jer rejser, som kun ganske få andre tilbyder.

Vores rejser er helt specielle, fordi de giver jer masser af aktiv involvering med lokalbefolkningerne, tager jer til steder, som kun få har været og giver jer oplevelser som kun få har haft. På vores rejser får du den totale oplevelser, og vi har inkluderet alle de seværdighede,r man skal se på destinationen.

Vi forsøger så vidt muligt at skabe bæredygtig turisme. Det betyder, at vi gør alt, hvad vi kan for at sikre os, at de steder I besøger bevares så uberørt som muligt, samt at lokalbefolkningen bliver fair aflønnet. Vi bruger altid lokale samarbejdspartnere, som til hverdag bor og lever på vores destinationer, og som derfor ligger inde med en viden, som kun delokale har.

Her på vores hjemmeside kan I finde inspiration til rejser i Sydamerika. Og prøv at se hvad tidligere gæster siger om os:

Bemærk: Alle priser er inklusiv fly fra skandinaviske byer med direkte forbindelse til en europæisk by med oversøisk forbindelse.

Bemærk: Tildeling af stjerner i hotelbranchen gives altid efter lokale kriterier. Men kan altså ikke forvente, at et 3 stjernet hotel i Sydamerika, har samme standard som et 3 stjernet hotel i Danmark. Vi bestræber os altid på at finde gode, veldrevne og centralt placerede hoteller til vores gæster, men lokale forhold kan spille ind og gøre at gæster undtagelsesvis indlogeres på alternative overnatningssteder

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram