Tango, Patagonien, pampas og Iguassu-vandfaldene

Argentinas varierede terræn og store landområder sætter scenen for de ekstreme temperaturer og de endnu mere ekstreme landskaber. Argentina er hjemsted for nogle af de mest spektakulære vandfald på planeten, og sætter rekord i store floder, gletchere og dyrelivs mangfoldighed. Livet i Buenos Aires, i Patagonien, på pampassen og i grænseregionen mod nord er vidt forskellig, og I bliver derfor bombarderet med indtryk, når I rejser i Argentina.

 

  Kontakt os: 2464 0630 admin@keepon.travel

 

Patagonien med Buenos Aires og Santiago de Chile

Rejse i international gruppe

Jeres eventyr begynder med en rundvisning i Buenos Aires og slutter med et par dage i Santiago de Chile, og i de mellemliggende dage, er der skruet helt op for naturoplevelserne. Verdens sydligeste by Ucbuaia, Tierra del Fuego National Park og El Calafate er bare nogle af de steder, der vil imponere jer. Den kæmpemæssige gletchere Perito Moreno og gletchermuseet El Glaciarium i  Los Glaciares National Park, efterlader jer med en oplevelse af en anden verden. Kontrasten mellem det sprudlende liv i de to landes hovedsæder står i skærende kontrast til Punta Arenas og Puerto Natales, og kontrasterne på denne rejse underbygger oplevelsen af Patagoniens fantastiske natur.

Fra: 25.995 kroner.
Det argentinske køkken behøver næppe en længere introduktion. Oksekød er en vigtig komponent til ethvert traditionelt argentinsk måltid. Du har aldrig smagt en bedre steak end her, og den vil smage fantastisk med et glas argentinsk Malbec. Men pizza i Argentina, især i Buenos Aires, er også berømt takket være italienske immigranter. Buenos Aires er virkelig en kulturel højborg fyldt med musik, sprog, mad og arkitektur. Hvert kvarter har sin egen stil og charme.