Palmestrande, sjældne dyr, regnskov og aktive vulkaner

 

Costa Rica er det perfekte rejseland for  alle andre der vil opleve et eksotisk miljø, fængslende uspolerede strande og regnskovens vilde frodighed. Costa Rica fokuserer på bæredygtig turisme og byder på en række spændende øko-muligheder for at udforske og beundrende naturen, uden den tager skade. Og der er meget at bevare, med jaguarer, strålende papegøjer, dovendyr, tågeregnskove og majestætiske vulkaner er Costa Rica en af vores mest spændende destinationer, hvor naturoplevelsen kombineres med en utrolig gæstfrihed.

 

Kontakt os og hør mere om vores grupperejser: 2464 0630 admin@keepon.travel

Arenal costa rica motorcycle adventure

  Rundrejse i Costa Rica

 Rejse med dansk rejseleder

På denne rejse til Costa Rica er der kræset for alle detaljer. 4 nationalparker, en spændende tur på en chokoladeplantage og en smagsoplevelse af de helt store på San Juan’s kaffefarm. Dertil kommer en sejltur på Tarcolesfloden på fotojagt efter krokodiller, spa-aften på luksushotel, kogende mudder, vandfald og enorme vulkaner.

Denne tur giver jer alt det bedste, Costa Rica har at byde på. Rejsen er en oplevelse for livet, og I er garanteres naturoplevelser i verdensklasse. Vores hoteller er lækre, og der er fuld pension 2 af dagene og en festmiddag yderligere en aften.

Fra: 21.495 kroner.
Costa Rica beskrives ofte som ‘Paradisets Have’ i Latinamerika. Landet udgør kun 0,03% af jordens overflade, men det indeholder næsten 5% af alle jordens plante- og dyrearter. Overalt i Costa Rica vil I se floder, bække og åer fosse igennem landet. Disse floder kaldes for landets “blodårer” og de sørger for at holde landet frodigt, og for vandet i hanerne kan drikkes over hele Costa Rica. Der er så mange gode grunde til at rejse til Costa Rica – en af dem er de søde og hjælpsomme Ticos, som costaricanerne kalder sig selv. Los Ticos sørger for, at I får en rejseoplevelse I aldrig vil glemme.


 FÅ MERE INSPIRATION  COSTA RICA ER ET ALSIDIGT OG FANTASTISK REJSELAND


  ARENAL ER JUVELEN I COSTA RICA’S SPEKTAKULÆRE NATUR