Lima, Cusco, Machu Picchu og Titicaca-søen

 

Vores grupperejser til Peru byder på interessant kulturhistorie, naturoplevelser og et spændende indblik i peruvianernes levevis. Uanset om I besøger et museum, går rundt i en by eller landsby, eller besøger en af de skjulte Inkaruiner, vil I opleve at Peru’s tusindårige historie stadig er en del af hverdagen. De gamle Inkaruiner anses for at være nogle af de smukkeste og mest mystiske steder i verden. Blandt de mest imponerende er ruinerne i den Hellige Dal, i inkaernes gamle hovedstad Cusco og på det berømte Machu Picchu.

 

 

Kontakt os og hør mere om vores grupperejser: 2464 0630 admin@keepon.travel

  Rundrejse i Peru – med Titicaca-søen

 Rejse med dansk rejseleder

Jeres eventyr begynder med en rundvisning i Lima. Efter at have lært den smukke hovedstad i Peru at kende, vender I næsen mod Cusco, hvor I kommer til at lære om Inkariget. Rejsen tager jer til det berømte Machu Picchu,  2.430 m over havets overflade, midt i en tropisk bjergskov. Machu Picchu er det mest spektakulære byggeri i Sydamerika, med gigantiske vægge og terrasser, der ser ud som om, de er blevet skåret ud af klipperne. Efterfølgende tager rejsen jer til Puno ved Titicaca-søens bredder og her kommer I helt tæt på de lokale peruvianere, der bor på flydende øer i verdens højest beliggende sejlbare sø.

 

Fra: 22.995 kroner
  Rundrejse i Peru – med 3 dage i Amazons

Rejse i international gruppe

Efter at have lært den smukke hovedstad i Peru at kende, vender I næsen mod junglen, hvor I tilbringer 3 dage med at udforske storslåede dyr og planter i deres naturlige habitat. Her har I mulighed for at møde en bred vifte af vilde dyr, fra papegøjer og aber til navlesvin, oddere og tusindvis af sommerfugle. I besøger også en bananplantage dybt inde i regnskoven, hvor lokale får lov at opdyrke separate områder. Senere besøger I Cusco, hvor I kommer til at lære om Inkariget, inden besøget på Machu Picchu.

 

Fra: 23.995 kroner.
  Rundrejse i Peru – med det ukendte syd.

Rejse i international gruppe

På denne enestående rejse kommer I både til hovedstaden Lima, Inkaernes gamle hovedstad Cusco og det mageløse Machu Picchu. Denne rejse gør sig dog ekstra bemærket, da I udover Titicaca-søen i det sydlige Peru også besøger Peru’s andenstørste by Arequipa og Colca Canyon. I Colca Canyon er der stor mulighed for at se vilde condorer, der flyver frit i den 100 kilometer lange kløft. I kommer også forbi Aguada Blanca National Park, der byder på enestående natur i stor højde. Her skal I holde udkig efter vilde Vicuñas og Alpacas. I oplever også de fantastiske vulkaner, der knejser over området.

 

 

Fra: 23.995 kroner.
Mange peruvianere har stadig et direkte link til deres forfædre, og bevarer stolt deres Quechua kultur, hvilket gør det til en interessant og fornøjelig oplevelse at møde dem. Samtidig laver peruvianerne noget af det mest berømte kunsthåndværk i verden. I kan se kvinderne i landsbyerne væve udsøgte vægtæpper, tørklæder og tøj – i farverige og traditionelle mønstre.

Andre skønne håndværksmæssige souvenirs findes i form af instrumenter, træudskæringer, malerier, smykker og meget mere. Disse er ikke kun gode souvenirs og rejseminder, for ved at købe dem, er du med til at støtte deres traditioner og give de lokale familier bedre levevilkår.

Det siges, at Peru har et af de bedste køkkener i Amerika. Peru har så mange forskellige befolkningsgrupper med hver deres kultur og gastronomi, og også en klimatisk variation på 28 individuelle klimaer. Denne blanding af kulturer og klimaer har skabt et varieret køkken over hele landet. For enhver foodie er dette sted himlen. I kan opleve alt dette, når I rejser til Peru sammen med Keep On Travel.


 FÅ MERE INSPIRATION   PERU ER ET GASTRONOMISK MEKKA


   TURISMO I PERU