Oplev kaffeplantager, farvestrålende byer, guldskatte, forsvundne civilisationer og afslappet karibisk stemning på vores grupperejser til Colombia

 

Vores grupperejser til Colombia har det hele og Colombia er ét af Sydamerikas mest fascinerende lande.

På vores grupperejser til Colombia kan I opleve de frodigste kaffeplantager, hvor verdens bedste kaffe dyrkes. I kan opleve legende om den gyldne mand – El Dorado – og verdens største samling af guldskatte. Colombia er også fyldt med spor efter glemte civilisationer og farverige byer, der ser ud som om, de sidder fast i et andet århundrede, hvor indbyggerne uden bekymringer har fortsat deres vante gang, efter de sidste spanske erobrere forsvandt.

Der er bare noget ved Colombia. Det er et smukt, farverigt, imødekommende og energisk land. Colombias placering tæt på Ækvator giver landet en stor mangfoldighed af landskaber og klimaer. Fra varme caribiske sandstrande til kaffebegroede grønne bjergtoppe. Oppe i bjergene finder I Bogotá, den tredjehøjest placeret hovedstad i verden. Et par tusinde meter højere oppe endnu finder I snedækkede tinder, højtliggende søer og den unikke vegetation Páramo. For bunden af Andesbjergene finder I Los Llanos – 550,000 km2 tropiske græsarealer ofte kaldet Sydamerikas Serengeti og mod nord den karibiske stemning i Cartagena, der leder tankerne hen på Pirates of Caribbean. Colombia byder også på regnskov og ørkener.

Læs om vores grupperejser herunder – enten med dansk rejseleder eller i internationale grupper.

Kontakt os og hør mere om vores grupperejser: 2464 0630 admin@keepon.travel

 

  Colombias højdepunkter

 Rejs med dansk rejseleder

Colombia er ét af de mest spændende lande i verdenen og på denne grupperejse kommer I til at opleve Colombias højdepunkter inklusiv hovedstaden Bogotá, Gutavita, hvor myten om El Dorado menes at være opstået, den frodige kafferegion med de 60 meter høje vokspalmer samt Medellin – byen med det evige forår. I kommer endvidere til Tayrona nationalpark med én af de glemte civilisationer, karibiens smukke kyster og det farverige Cartagena.

Colombia besidder en skønhed og frodighed der kan være svær at forestille sig og på denne grupperejse med dansk rejseleder kommer I helt tæt på colombianerne, der er et åbent folkefærd og kendt for deres umiddelbare venlighed.

Fra: 24.995 kroner.
  Colombias tabte civilisationer

 Rejs i international gruppe

Denne grupperejse tager jer rundt i hele Colombia, med særlig fokus på de tabte civilisationer og arkæologiske nationalparker i syd. Grupperejsen indeholder de klassiske oplevelser i Colombia som hovedstaden Bogotá, saltminerne ved Zipaqirá, kaffeplantagerne og det karibiske Cartagena.

Det der gør denne grupperejse speciel er besøget i den sydlige del af Colombia med de arkæologiske nationalparker ved San Agustin, Popayan, guambiano-kulturens farverige marked i Silvia samt Tatacoa-ørkenen.

På denne tur får I alt fra de frodigste til de tørreste områder af Colombia.

Fra: 24.995 kroner.
Colombia er desværre ofte mest kendt for sine narkobaroner og det er en skam. For Colombia er et af de smukkeste lande i verdenen med en utrolig åben og venlig befolkning. Det er derfor positivt at Colombia i dag er én af de hastigst voksende turistmål. Colombia har det hele – fra den utrolig frodige kafferegion hvor kaffedyrkningen er lige så velorganiseret som dansk landbrug, til det kolde højland, Los Llanos sletterne med det vilde dyreliv, de tørre ørkner onkring San Agustin, de forsvundne civilisationer, det rige fugleliv, den karibiske stemning, de smukke strande og den vilde Stillehavskyst med forskellige hvalarter. Colombia er et land man bør opleve.


 

 

 FÅ MERE INSPIRATION   LÆS MERE OM MYTEN OM EL DORADO


   DE 10 BEDSTE STEDER AT SE I COLOMBIA