Chile har en vild geografi. Når du flyver fra nord til syd i Chile, rejser du fra tørre og varme ørkener til verdens ende – dækket af is og gletsjere. Ind imellem passerer du enorme vinområder, det grønne og frodige sø distrikt, og det nordlige Patagonien. Det meste af denne natur er uberørt. Det er en kæmpe naturlegeplads af bjerge, hav, fjorde, vulkaner, vinmarker, ørkener, floder, Påskeøen og levende kulturer.

rejser til chile, MOTORCYKELREJSER, sydamerika, motorcykel dagbogenMotorcykel Dagbog

Forestil dig selv rejsende igennem Latin Amerika, fra Chile til Argentina, på motorcykel. Vi kan opfylde drømmen for dig.

FRA: DKK 44.995

rejser til chile, Tierra del fuego, bjerge og floderØrken og Gletchere

Kom på dit livs rundrejse i Chile. Fra storby til ørken og sneklædte bjergkæder – Et af de mest alsidige lande i Verden.

FRA: DKK 45.099

rejser til chile, Glacier Alley World tour, isbjergRejsen til Verdens Ende

Fra Santiago i Chile til Buenos Aires i Argentina via Kap Horn. Besøg Verdens Ende på denne enestående rundrejse.

FRA: DKK 52.995

rejser til Brasilien, Rio de Janeiro beachFra Atacama til Rio

Denne 15 dags rejse tager dig gennem 3 lande, med hver sin personlighed.

FRA: DKK 32.995

Vild natur, verdensklasse vine, Påskeøen, ørkener & masser af kulturhistorie.

Du kan bruge et helt liv på at udforske alle krinkelkroge af Chile, og det bliver aldrig kedeligt.  Derfor er der mange der gang på gang rejser til Chile. Chiles natur er inspirerende og guddommelig.

Med et af de få områder i verden med middelhavsklima, vil du finde mange af de kendte verdensklasse vine i Chile. Vinmarker producerer en svimlende mængde forskellige smage. Chiles vin kan opsummeres i et par gode ord: kvalitet og variation.

Med kilometervis af kyststrækning, er det let at komme til fisk og skaldyr i dette land. Meget af Chiles fiskeindustri er stadig enlige fiskere, som begiver sig ud i det kolde vand i små træbåde. Nogle steder kan man se fiskere harpunere fisk fra klipperne. På enhver dag, kan du gå til Santiagos Mercado Central og finde mindst 15 forskellige slags fisk. Og i det sydlige Chile kan du mæske dig i sortlæbet perlemusling hele året rundt.

Santiago har et af verdens mest spektakulære scenerier. Den chilenske hovedstad er indrammet af en kreds af bjerge. Byens ånd og levende sjæl matcher landskabets storhed. Besøgende er vidner til en blomstrende kunstscene, fine museer, en voksende café kultur og en bred vifte af aktiviteter ved foden af bjergene, hvilket gør Santiago til en af verdens mest spændende byer. Santiago er levende, evigt skiftende, og afspejler den øgning af velstand, der sker i hele Chile.

To read ” Rejser til Chile ” in English please click here