Vi synes Colombia er ét af verdens smukkeste lande og det er specielt kafferegionenr og de kridhvide strande, der er med til at gøre Colombia så smukt. Befolkningen i Colombia er meget åben og venlig, så på mange af vores rejser til Colombia er der mulighed for at komme hjem til colombianerne og høre deres historier om tidligere tides narkobaroner og borgerkrig. Generelt er Colombia den destination, hvor vi kan tilbyde tættest kontakt med lokalbefolkningen. Colombia er desuden et yderst billigt land at rejse i.

rejser til colombia, grafittiKaffe, Kultur og Caribien

Denne kulturelle rundrejse i Colombia præsenterer dig for grafittikunst, madlavningskurser, kaffefarme og meget mere.

FRA: DKK 30.995

rejser til colombia CartagenaKaffe og Kultur i Naturen

Oplev Equadors og Colombias kulturelle og naturmæssige højdepunkter.

 

FRA: DKK 22.995

rejser til colombia, saltkatedralGuld, Kaffe og Salt

Besøg den imponerende saltkatedral, de frodige kaffeplantager og den smukke caribiske kyst i denne rundrejse i Colombia.

FRA: DKK 19.995

rejser til colombia, UNESCO, skulpturUNESCOs Colombia

 

Colombia har flere steder, som UNESCO har erklæret bevaringværdige og på denne 2-ugers tur, vil der være rig mulighed for at opleve nogle af disse fantastiske steder.

FRA: DKK 23.995

rejser til colombia, machu picchu guldMachu Picchu, Guld og Caribiske Kyster

Start i det mytiske Machu Picchu og inkaernes gamle hovedstad Cusco. Rejs videre til Bogota i Colombia og se verdens største samling af inka-guld inden I slutter af på Colombias caribiske strande.

FRA: DKK 26.995

Uspolerede kyster, vilde jungler, arkæologiske ruiner, kultur og kaffe.

Rejser til Colombia har det bedste fra hele Sydamerikas samlet i ét land. Der er bare noget om Colombia. Det er et smukt, farverigt, imødekommende og energisk land.

Colombia tilbyder en guldgrube af filmskønne, brostensbelagte byer og landsbyer, der ser ud som om de sidder fast i et andet århundrede. Indbyggerne har, uden bekymringer, fortsat deres vante gang, siden de sidste spanske erobrere forsvandt.

Den ækvatoriale position af landet giver det en stor mangfoldighed af landskaber og klimaer. Fra varme, caribiske sandstrande til kaffebegroede, grønne bakketoppe. Oppe i bjergene finder du Bogotá, den tredje højeste hovedstad i verden. Et par tusinde meter højere oppe endnu finder du snedækkede tinder, højtliggende søer og den unikke vegetation Páramo. For bunden af Andesbjergene finder du Los Llanos. 550,000 km2 af tropiske græsarealer, ofte kaldet Sydamerikas Serengeti.

Det varierede terræn er paradis for udendørseventyrere, som elsker at dykke, klatre, river rafting, mountain biking og svæveflyvning. Noget af kontinentets mest ikoniske trekking findes her, hvadenten du har lyst til en flerdages jungletur eller en vandretur på de højeste afkroge af Andesbjergene. Colombia tilbyder også verdensklasse koralrev, som er ideelt for dykkere. Og på Stillehavets kyst kan du se majestætiske pukkelhvaler i naturen.

Colombia er den 2. største kaffe producent i verden, og den største producent af Arabica kaffe, som anses for den højeste kvalitet af bønner. Dyrkning, forarbejdning, handel, transport og markedsføring af kaffe giver beskæftigelse til mange mennesker og er en god oplevelse at se tæt på.