Ecuador – geografisk er det et lille land, der på trods af sin begrænsede størrelse har en dramatisk topografi og en spænder over en række klima zoner og en kolossal variation i vegetation, fugle og dyreliv.

rejser til equador, equadors højland, bjerge med sneMachu Picchu og Equadors højland

En rejse i højderne, hvor fantastiske Machu Picchu og Cotopaxi National Park vil sætte evige spor i dit sind.

FRA: DKK 33.495

rejser til equador, landsbyKaffe og Kultur i Naturen

Oplev Equadors og Colombias kulturelle og naturmæssige højdepunkter.

FRA: DKK 21.495

rejser til equador, natur, bjergeMellem himmel og jord – midt på kloden

Quito og det indianske Otavola market i Equador samt det bedste fra Peru.

FRA: DKK 26.995

rejser til equador, kirkeI midten af verden 

Denne rejse tager dig gennem de største seværdigheder i landet, der er navngivet efter Ækvator. Vulkansøer, bjerge, markeder og plantager.

FRA: DKK 19.495

Midt på Jorden – og isoleret fra alting

På en rejse i  Ecuador kan den rejsende på få timer bevæge sig fra jungle / regnskov til Andesbjergenes høje skråninger og derefter ned til Stillehavets kyst, mens man hele tiden oplever et fantastisk panorama af natur. Undervejs gennem Ecuadors vidunderlige naturverden vil du kunne følge de brede floder og smalle vandløb; hvile dig på de uberørte søers kyster; udforske mystiske huler og betages af de unikke plante-og dyreliv, der har udviklet sig uforstyrret på Galapagosøerne, der ligger isoleret i Stillehavet. Fra højlandet til havets overflade er Ecuadors fascinerende mangfoldighed afspejlet i dets folk, hvis kultur og traditioner fortsat formes af det dramatiske landskab de lever i.