Destinationer

rejsedestinationer, Ushuaia world tour argentinaArgentina

Varm tango, iskolde gletsjere, saftige bøffer, læskende malbec vin, fodbold og enorme vandfald. Argentina er på mange måder meget europæisk og samtidigt har landet en hel unik kultur og natur.

FRA: DKK 21.995

rejsedestinationer, Lama ChileChile

Chile er et af de mest alsidige lande i verden. Verdensklasse vine, ski-resorts og spændende historie og moderne kulturtilbud. Chile har ørkener, de mægtige Andesbjerge, geysere, pampas og Ildlandet.

FRA: DKK 21.999

rejsedestinationer cool colombiaColombia

Colombia er verdens hurtigste voksende rejsedestination og det er der god grund til. I Colombia findes uspolerede kyststrækninger, vild jungle, arkæologiske ruiner, kultur og kaffe. Virkelig god kaffe.

FRA: DKK 19.995

rejsedestinationer, hummingbirds family adventure, romantiske Costa RicaCosta Rica

Costa Rica er en destination for hele familien. Her er smukke og sjældne dyr, fugle og blomster, regnskov, aktive vulkaner og masser af udfordrende aktiviteter for hele familien. Og en bounty-strand?

FRA: DKK 13.995

rejsedestinationer, PeruPeru

Peru har en utrolig spændende kultur og historie og byder på det vidunderlige Machu Picchu, smukt håndværk, gastronomiske specialiteter, Amazonas, Titicaca, Inka Stien og den golde ørken.

FRA: DKK 15.695

rejsedestinationer, Panama rejserPanama

Den berømte panamakanal, vulkaner, et rigt dyreliv, indfødte indianere der holder fast i deres traditioner og uspolerede bounty øer med krystalklart vand. Panama er for mange et ukendt land!

FRA: DKK 15.695

rejsedestinationer, rejser Brasilien Rio de JanerioBrasilien

Bo i regnskoven, sejl på Amazonas gå i operaen i Manaus og dans samba i Rio de Janeiro. Brasiliens natur er enestående og landets kultur er sammensat af elementer fra hele verden.

FRA: DKK 33.995

Rejser til EcuadorEquador

I Quito, Otavalo og Cotacachi oplever man den kulturelle mangfolkelighed der kendetegner landet. Og i Cayambe, Laguna Cuicocha og Taita Imbabura ser man naturens mangfolkelighed.

FRA: DKK 15.695

rejsedestinationer, Rejser til UruguayUruguay

Uruguay er Sydamerikas bedst bevarede hemmelighed! Kom og lær dette skønne land at kende. Montevideo og Colonia de Sacramento emmer af kultur og en rig og spændende historie.

FRA: DKK 35.695

To read the English version of ” Rejsedestinationer ” please click here

 

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram