Oplev peru og deltag i Amazonas marathon

Forbered dig på dit livs løb. Den 19. november finder dette storslåede løb sted midt Amazonas regnskov i Peru. 50 km gennem kaffe og bananplantager. Dette maraton er for dem, der både kommer fysisk og mentalt forberedt på at tage udfordringen op med den peruvianske regnskov.

Amazon Race Forest (ARF) er beliggende i en lille by ved navn San Roque de Cumbaza, i San Martin i Peru. Peru er et land kendt for dets høje tinder, men mere end 60% af sit territorium ligger i Amazonas jungle. Løbet foregår på bjergsiderne af ​​Amazonas regnskov.

Dette er det syvende gang at løbet finder sted. Det blev oprettet i samarbejde med den regionale regering for at udvikle nye aktiviteter, som kunne fremme turismen i regionen og i hele landet.

Løbet afvikles i forskellige terræner. I skoven løbes der på singletracks, dækket med blade og rødder. Du vil krydse en masse små og mudrede vandløb. Det går op og ned af små bakker hele tiden i det kuperede terræn.

Ude af skoven vil du løbe på stier, der anvendes af kaffebønder, som er lidt større end singletracks. Heste og muldyr har i årenes løb gjort disse stier hullede og mudrede, så der venter løberne en barsk omgang. Her venter ikke deltagerne de store stigninger, men det går op og ned konstant.

Udover denne ekstraordinære maraton tilbyder denne rejse en masse kultur og naturoplevelser. Du vil besøge den berømte blå lagune og opleve det koloniale Lima, og de vigtigste bygninger på Lima’s Plaza Mayor, såsom regeringspaladset, rådhuset og San Francisco-klosteret, et arkitektonisk kompleks fra det syttende århundrede, der omfatter en kirke, et kloster og et torv.

 5 dage / 4 nætter