Den Store Colombia-rundrejse

Colombia er et land hvor turismen er i voldsom vækst og det er et land med unik karakter og meget at byde på. En stor del af oplevelsen i Colombia er det indbyggere, der siges at være de hyggeligste i Sydamerika, og måske endda i hele verdenen. Colombia har kunst, kultur, historie, kaffe, god mad, smukke mennesker, byer fra den spanske kolonialtid, topmoderne bygninger – men mest af alt masser af charme. På denne tur vil du opleve det hele.

Turen starter i den smukke hovedstad, Bogotá. Med mere end 7 millioner mennesker og placeret 2640 meter over havets overflade, vil denne by helt sikkert imponere dig. Du starter med en kunst & graffiti tur, som virkelig vil præsentere dig for den farverige kultur i Colombia.

Du kommer til at opleve den colombianske kafferegion, og besøge på en ægte kaffe fabrik, hvor du vil erfare, hvorfor den colombianske kaffe er så berømt. Regionen anses af mange besøgende for den smukkeste region i landet med sit milde forårslignende klima året rundt, venlige mennesker og betagende naturlig skønhed. Befolkningen i regionen har en unik ‘laid back’ charme. Stress og jag fra storbyerne er gemt langt væk, gæstfrihed og venskab får en ny betydning – der er altid tid til en kop kaffe eller en øl og en snak. Og selvom turismen i området vokser hvert år, kan du stadig kan mærke roen i landet, og du kommer på tæt hold med den majestætiske natur på en jeep safari.

Rejsen tager dig til det tidligere så berygtede Medellin, som de seneste år har udviklet sig til én af de mest innovative metropoler i verden. Rejsen tager dig også til Cartagena, også kendt som “Pearl of the Caribbean”, som er den vigtigste destination for kultur og historie i Colombia. I 1984 blev Cartagena erklæret bevaringsværdigt af UNESCO. Byen kombinerer en imponerende moderne og kolonial arkitektur grundlagt af spanierne. Fortiden og minderne om kampene fra Spaniernes erobring er fortsat bevaret i byen. Udenfor Medellin vil du opleve et helt specielt eventyrlandskab, omkring Guatapé og byens berømte monolit.

Alt i alt får du det bedste af, hvad Colombia har at tilbyde.

15 DAGE / 14 NÆTTER