Costa Rica er oplagt til familieferier. Landet byder på helt vidunderlig natur og her lever så mange sjældne dyr, at det føles som at være i zoo. Tropiske regnskove, aktive vulkaner og palmeklædte caribiske strande med krystalklart vand og delfiner. Bedre bliver det ikke.

Vi viser dig alle de forskellige lag af regnskoven, fra skovbunden til trætoppene. Trætoppene er hjemsted for enorme mængde af flora og fauna. I kommer til at opleve regionen Sarapiqui, som er et af de mest forskelligartede områder i Costa Rica, der tilbyder en mosaik af bjerge, sletter, vulkaner, søer, floder, skove, frugtplantager og kvægfarme. Nyd en guidet tur inde i en af verdens største sommerfugl udstillinger med et areal på over 2.700 kvadratmeter.

I vil få den bedste safari, en flodtur hvor du ser eksotiske fugle og varieret flora i en stor og smuk flod i junglen. Du og din familie vil rejse til Arenal. En af de mest imponerende vulkaner i verden, skove der når op i skyerne, en sø verdensberømt for windsurfing og en utrolig mængde vilde dyr er, hvad du vil finde i dette område.

I besøger Childrens Eternal Rain Forest (Bosque Nuboso Eterno de Los Niños), som er over 50.000 hektar stor; den største private naturpark i Mellemamerika. Her arbejder forskellige organisationer en række projekter i forbindelse med forskning, uddannelse, beskyttelse, rehabilitering og frivilligt arbejde. Deres mission er at bevare, beskytte og rehabilitere tropiske økosystemer og beholde deres biodiversitet.

Denne ferie er en kulturel og uddannelsesmæssig udforskning, der vil appellere til alle dyrevenner, naturfotografer og miljøforkæmpere i familien.

11 DAGE / 10 NÆTTER