894 fuglearter på 14 dage

Få en kæmpe fugleoplevelse i fantastiske Costa Rica

Fuglerejser der går til Costa Rica er det perfekte sted, da landet er et naturligt stop mellem Nord- og Sydamerika og biodiversiteten er en af de højeste i verden. Der findes 12 forskellige afgrænsede økosystemer, fra regnskov til mangrove og hver af disse økosystemer har en utrolig diversitet, både indenfor flora og fauna. I Costa Rica findes der 894 uglearter, over 9.000 plantetyper, omkring 200 arter pattedyr, mere end 2.000 arter sommerfugle og næsten 150 forskellige typer padder.

Din fuglerejse begynder når du ankommer til Bosque de Paz Biological Reserve. Her er der spottet mere end 331 forskellige fuglearter siden juli 1997. Heriblandt den farvestrålende Quetzal, Skællet Myrepitta, Sort Penelopehøne, Smaragdtukanet, Trelappet Klokkefugl, Pragthøgeørn, Gærdesmuttedrossel og Silvery-fronted Tapaculo, Sortmasket Klarinetfugl, Amerikansk Vandstær, Gyldenbrynet Organist og utallige kolibrier.

Senere går rejsen til Maquenque National Wildlife Refuge. Omgivet af den tropiske regnskov og afgrænset af den majestætiske San Carlos flod. Dette er et sted med en unik destination, hvis man vil se på fugle. I parken er der en fantastisk variation af flora og fauna og netop variationen gør stedet til det perfekte sted for fugleelskere. I Maquenque National Wildlife Refuge er der fundet mere end 410 fuglearter, heriblandt Stor Soldaterara og Lyserød Ara.

I løbet af dine 14 dage i Costa Rica vil du få mulighed for at se fugle i deres naturlige omgivelser. Denne fugletur har potentialet til blive et minde for livet. Måske når du ikke alle 894 arter på denne tur, men mindre kan også gøre det. Når man tænker på de mange sjældne arter, du vil opleve i deres naturlige omgivelser.

 

Fuglerejser med 14 DAGE / 13 NÆTTER