Grupperejse med afrejse den 13. april 2020, den 13. oktober 2020 og den 27. oktober 2020

Rejs med dansk rejseleder

Jeres eventyr begynder med en rundvisning i Lima. Efter at have lært den smukke hovedstad i Peru at kende, vender I næsen mod Cusco, hvor I kommer til at lære om Inkariget. Rejsen tager jer til det berømte Machu Picchu, som blev anset for at være en legende indtil 1911, hvor den opdagelsesrejsende Hiram Bingham snublede over det. Machu Picchu er 2.430 m over havets overflade, midt i en tropisk bjergskov, i usædvanlig smukke omgivelser. Machu Picchu er det mest spektakulære byggeri i Sydamerika, med gigantiske vægge og terrasser, der ser ud som om, de er blevet skåret ud af klipperne. I omegnen af Cusco ser I andre fantastiske eksempler på inkaernes arkitektoniske evner og I får en dybere forståelse af livsbetingelserne i Inka-riget. Efterfølgende tager rejsen jer til Puno ved Titicaca-søens bredder og her kommer I helt tæt på de lokale peruvianere, der bor på flydende øer i verdens højest beliggende sejlbare sø.

 

Pris per person i delt dobbeltværelse: 22.995 kroner.


Kommende afgange

Afrejse Hjemkomst Antal dage Status
13. april 2020 27. april 2020 14 dage UDSOLGT
13 . oktober 2020 27. oktober 2020 14 dage EKSTRA AFGANG
27. oktober 2020 10. november 2020 14 dage UDSOLGT

 

  Kontakt os: 2464 0630 admin@keepon.travel

 

DAG 1: Velkommen til Peru!

Efter en lang flyvetur ankommer I til Limas Jorge Chavez Internationale lufthavn. Forude venter 12 dage i Peru, hvor I bl.a. skal opleve det gamle Lima, Den Hellige Dal, inkaernes gamle hovedstad Cusco og Marchu Picchu. Ved ankomsten i lufthavnen bliver I mødt af vores engelsktalende guide, der sørger for transport til hotel og check-in. Lima ”Kongernes by” blev grundlagt i 1535 af den spanske erobrer Francisca Pizarro og blev hovedstad samt den vigtigste by i det spanske vicekongedømme. I dag er det stadig den vigtigste by i Peru, og der bor omkring 9 millioner mennesker. Den historiske bymidte har fantastisk arkitektur i kolonial stil, mange torve og pladser som f.eks. Plaza de Armas samt prægtige og smukke kirker som er på UNESCOS Verdensarvsliste. Det peruvianske køkken er fremragende og bliver mere og mere berømt, med dets spændende retter, som de lokale er meget stolte af.
Indkvartering Tambo I  Hotel 3*
lima, rundrejser peru, kulturrejser, naturrejser, amazonas

DAG 2: Tæt på Lima

Efter morgenmaden begynder rundturen i Lima, som er Sydamerikas næststørste by.

Besøget starter i den gamle bydel, hvor der fortsat findes mange bygningsværker fra den spanske kolonitid. Her besøger I distriktet, hvorfra det spanske vicekongedømme i Sydamerika blev regeret, Limas Katedral, Plaza Mayor (Limas hovedtorv), Regeringspalæet, Rådhuset m.m. I får oplevelsen af Vagtskiftet ved Plaza de Amas inden turen tager jer til San Francisco-klosteret. Det er et imponerende katolsk kirkebyggeri fra det syttende århundrede, som bl.a. omfatter en kirke, et kloster og en plads. Facaden af kirken blev hugget i sten og er kendetegnet ved sine korintiske søjler, og her besøger I katakombernes mørkekamre under kirken, hvor der efter sigende ligger 75.000 mennesker begravet. Efter rundturen går turen tilbage til hotellet. Eftermiddag og aften er fri til egne oplevelser i Lima.

Indkvartering Tambo I  Hotel 3*
DAG 3: Urubamba

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet og jeres lokale guide sørger fra transport til lufthavnen. Han hjælper med check-in og sørger for at I kommer sikkert med indenrigsflyet til Cusco. I Cusco bliver I mødt af en ny lokal guide der sørger for transport og fortæller jeg om de kommende dages program. I kører til Urubamba i Den Hellige Dal.

Indkvartering San Agustin Valle Sagrado Hotel 3*
DAG 4: Den Hellige Dal

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet og drager til den hellige dal. På vejen stopper I ved et udkigs-punkt kendt som El Mirador. Derfra vil I være i stand til at se hele Den Hellige Dal og få en god indsigt i Inkaernes historie. Næste stop er ruinerne ved Pisac. Her lærer I mere om de forskellige aspekter af Inkakulturen. I ser de elegante stenarbejder og de imponerende landbrugsterrasser, der breder sig ud over området. Derefter besøger I byen Pisac og vandrer gennem det lokale marked, der er kendt for sine mange farvede tekstiler, lokale fødevarer og indfødtes klædedragter. Om eftermiddagen kører I langs Urubambafloden mod byen Ollantaytambo. Når I ankommer til Ollantaytambo, ser I mageløse eksempler på Inkaernes byplanlægning. Dette er et af de få steder, hvor Inkaerne rent faktisk besejrede spanierne.

Indkvartering San Agustin Valle Sagrado Hotel 3*
DAG 5: Aguas Calientes og Machu Picchu

Om morgenen køres I til stationen i Ollantaytambo. I går om bord på “Expedition”-toget med retning mod Aguas Calientes, der er en moderne lille by nær naturreservatet omkring Machu Picchu. Ved ankomst, kommer I ind i den arkæologiske zone i Machu Picchu og en lokal guide vil vise jer denne store Inka by. I ser blandt andet Den Store Intiwatana (sol ur), Sol Templet, Inkaens private værelser og landbrugs sektoren. Machu Picchu er beliggende 2.430 m over havets overflade, midt i en tropisk bjergskov, i usædvanlige smukke omgivelser. Det er Inka-rigets mest fantastiske sted, med dets beliggenhed, dets gigantiske vægge, terrasser og ramper der ser ud til at være hugget direkte ind i klippevæggene.

Indkvartering Intipunku Machu Picchu Hotel 3*
DAG 6: Aguas Caliente

Aguas Caliente er by der selvfølgelig bærer præg af, at den ligger ved foden af Machu Picchu. Men byen har faktisk mere at byde på. Dagen er fri til egne oplevelser, men vores guide giver meget gerne forslag til, hvordan en sådan fridag kan forløbe – museum, café, varme kilder, vandfald – der er muligheder nok.

Indkvartering Intipunku Machu Picchu Hotel 3*
DAG 7: Aguas Calientes til Cusco

Togtur til Ollantaytambo. I Ollantaytambo venter ven bus, der tager jeg til hotellet i Cusco, hvor I ankommer sent på eftermiddagen.

Indkvartering Casa Andina Koricancha Hotel 3*
DAG 8: Cusco – helt tæt på

Om morgenen skal I på en guidet rundtur til de mest karakteristiske steder i centrum af Cusco. Undervejs ser I Inca Roca Palace på Hatun Rumilloc Street og den mest hellige Inka bygning: “The Qoricancha Temple”. Qoricancha var det vigtigste tempel i inkaernes imperium. Ifølge arkæologer husede det over 1000 præster. Det blev bygget over et Inka-palads dedikeret til tilbedelse af Solen. Derefter besøger I hjertet af byen, “Plaza de Armas”, omgivet af koloniale arkader og fire kirker. Endelig besøger I San Pedro Marked, hvor I vil finde grøntsager, kød, lokale oste (som du sikkert bør prøve), lokale chokolader, urtemedicin og mange lokale håndværk. Markedet er også et sted, hvor mange i lokalbefolkningen går hen for at spise ‘mysterysupper’. Nogle kan være med kylling – men de mest populære, blandt de lokale, er normalt de mere usædvanlige som frø-suppe eller supper, der indeholder alt fra næse til hale af forskellige dyr.

Indkvartering Casa Andina Koricancha Hotel 3*
DAG 9: Sacsayhuaman, Coca og Kakao

I løbet af morgenen besøger I det kæmpe store Sacsayhuaman-tempel. Konstruktionen er bjergtagende med enorme sten, der er perfekt tilpassede til hinanden. Det siges, at det tog over 10.000 arbejdere 50 år at bygge komplekset. Senere besøger I et andet vigtigt Inkaområde, som kendes under navnet “Qenqo”. Dette er et område med en række underjordiske passager og udskårne stenpassager i et fascinerende zigzag-mønster. Derefter oplever I den arkæologiske Incaplads “Tambomachay”, et tempel dedikeret til Vandguden og “PucaPucará”.Efter besøget returnerer I til Cusco og besøger to små museer; På Coca museet lærer i historien om coca-planten og efterfølgende besøger I Chokolademuseet, hvor der vil være mulighed for at prøve en varm chokolade lavet af lokale kakao bønner.

Indkvartering Casa Andina Koricancha Hotel 3*
DAG 10: South Valley

Alle har hørt om Den Hellige Dal, men kender I The South Valley? Den Sydlige Dal indeholder en lang perlerække af ruiner, vandingssystemer og templer, som I får mulighed for at udforske med vores uddannede guide.

Indkvartering Casa Andina Koricancha Hotel 3*
DAG 11: Cusco til Puno

Heldags busrejse fra Cusco til Puno. Busrejsen er en unik oplevelse; den første halvdel af rejsen domineres af de storslåede Andesbjerge, som tårner sig op over de dybe dale. Senere flader landskabet sig ud og der er mulighed for at se vilde vicuñas og alpacas. Der er flere stop lagt ind i turen, hvor der er mulighed for at opleve Raqchi, også kendt som Wiracocha-templet, det majestætiske La Raya-pas, med en smuk udsigt over Chimboya-gletsjeren og det fascinerende lithikmuseum i Pukará-kulturen. Frokost er inkluderet i en restaurant på rute. Ved ankomsten til Puno køres i til hotellet.

Indkvartering Casa Andina Standard Hotel 3*
DAG 12: Titicaca-søen

Om morgen bliver I afhentet på hotellet og transporteret til Punos havn, hvor I afsejler til Uros-øerne på Titicacasøen.

Uros-øerne er 40 små flydende siv-øer, der ligger i Titicaca National Reserve. Her bor indbyggerne på øerne, som deres forfædre gjorde og opretholder deres forfædres skikke. Efter at have besøgt Uros-øerne fortsætter vi med båd til Taquile-øen. Her er der ingen veje eller elektricitet og de lokale har beholdt deres traditioner og kultur. Mange bærer stadig områdets traditionelle dragter. Indbyggerne er kendt for deres højkvalitets håndværk, især deres strikning som udelukkende udføres af mænd. På torvet er der butikker, som sælger uldvarer og håndvævede genstande samt en lille kirke.

Indkvartering Casa Andina Standard Hotel 3*
DAG 13: Tilbage til hovedstaden

I bliver hentet på hotellet og transporteret til den lokale lufthavn, hvor I tager indenrigsflyet til Lima. Alt efter de lokale flyveplaner har I enten formiddagen fri i Puno, eller eftermiddagen fri i Lima.

Indkvartering Tambo I  Hotel 3*
DAG 14: Barranco og farvel Peru

På den sidste dag i Peru besøger I boheme-kvarteret Barranco – et kvarter, der er hjem af utallige kunstnere, fotografer og forfattere. Mens I går langs de ejendommelige gader med republikanske huse, kan I beundre de fantastiske udsigter og besøg Puente de los Suspiros. Sukkenes Bro var inspirationskilde til ​​Peru’s fantastiske komponister, Chabuca Granda.

14 dages rundrejse med oplevelser for livet er ved vejs ende, og nu er det kun minderne og måske lidt souvenirs, der er tilbage. Flyet flyver via Amsterdam til Billund eller København.
Mulig forlængelse til Amazonas regnskov
DAG 14-17: Amazonas regnskov

På denne tilllægsrejse kommer I helt ind i den mægtige Amazonas regnskov. Først flyver I, så kører I, for til sidst at sejle langt op af floden, før I ender på et jungle-lodge dybt inde i regnskoven. De kommende tre dage byder på enestående oplevelser der kun kan fås her i verdens største skov. Mere end 60% af Peru ligger i Amazonas og junglen er en vigtig del af peruvianernes historie og kultur. På markederne overalt i Peru kan man finde frugter og grøntsager, der er dyrket eller indsamlet i regnskoven bag de høje Andesbjerge.

Læs mere om forlængelsen her
14 DAGE / 13 NÆTTER