Rejse i international gruppe – garanteret afgang

 

Patagonien er et af de mest uberørte naturområder i verden og der venter de rejsende naturoplevelser for livet. Patagonien er en tyndt befolket region i den sydlige ende af Sydamerika, delt mellem Argentina og Chile. Regionen omfatter den sydlige del af Andesbjergene med søer, fjorde og gletsjere i vest og ørkener og stepper mod øst. Patagonien er afgrænset af Stillehavet mod vest, Atlanterhavet mod øst og  Magellan-strædet, Beaglekanalen og Drake-passagen mod syd.

 

Pris per person i delt dobbeltværelse: 25.995 kroner.


Kommende afgange

Afrejse Hjemkomst Antal dage Status
Afventer den igangværende Coronapandemi

 

              Kontakt os: 2464 0630 admin@keepon.travel

​​

DAG 1: Velkommen til Argentina

Efter en lang flyvetur ankommer I til Ministro Pistarini Internationale Lufthavn i Argentina, hvor jeres engelsktalende guide henter jer og sørger for transport til hotellet.

Buenos Aires er ikke kun hovedstaden i Argentina; der også centrum for det politiske, økonomiske og intellektuelle liv i landet. Denne kosmopolitiske by – der på mange måder minder om Europa – emmer af storby med restauranter, elegante butikker og en livsglad og farverig befolkning. Borgernes italiensk-spanske afstamning har dannet en moderne metropol og man fornemmer temperamentet i det italienske kvarter La Boca og i de brede gader med caféer fra sidste århundredeskifte. Verdens bredeste gade, 9 de Julio Avenue, det berømte operahus og shoppinggaden Florida gør Buenos Aires uforglemmelig.

Indkvartering Cyan Hotel De Las Americas 3*
DAG 2: Tæt på Buenos Aires

Efter morgenmaden besøger I de vigtigste steder i byen under en byrundtur.

I kører til Plaza de Mayo, med Casa Rosada, det lyserøde hus, regeringssædet, Cabildo og Metropolitan Cathedral, der er hjemsted for ærkebiskoppen i Buenos Aires. Turen går derefter til distriktet San Telmo. Indtil 1888 var denne del af byen en flodhavn, i dag er San Telmo et af de mest moderne og eftertragtede steder at bo i Buenos Aires. Arbejderbydelen La Boca er berømt for sine farverige blikhuse og bydelens historie som hjemsted for italienske søfolk og havnearbejdere i det 19. århundrede. Barrio Norte kaldet Recoleta er kvarteret af de rige i Buenos Aires. På kirkegården i Recoleta finder man Eva Duartes grav. Hun blev verdenskendt som Evita Perón. I fprtsætter langs den bredeste avenue i verden, Avenida 9 de Julio, og kommer til Teatro Colón og til Palermo med sine parker og haver.

Indkvartering Cyan Hotel De Las Americas 3*
DAG 3: Ushuaia

Efter morgenmaden køres I til lufthavnen, hvorfra I flyver til Ushuaia. Ushuaia er regionshovedstaden i området og den sydligste by i verden.

Ushuaia er vokset hurtigt i de sidste par år, men byen har beholdt sin outpost charme og I skal prøve de fremragende edderkoppekrabber, der servers på flere af byen glimrende restauranter. Byen er adgangsvejen til Tierra del Fuego National Park og er et naturligt samlingssted foralle der vil opleve “Ildlandet”.

Ushuaia og det omkringliggende landskab har inspirere forskere såvel som forfattere gennem tiderne. Jules Verne, Fitz Roy, Charles Darwin og Emilio Salgari har brugt den imponerende natur i deres værker.

Indkvartering Hotel Patagonia Jarke 3*
DAG 4: Tierra del Fuego National Park

Om morgenen tager I afsted på en halvdags tur til Tierra del Fuego – Ildlandets – National Park, hvor man får oplevelsen af, at tiden står stille, eller i hvert fald går meget langsommere end alle andre steder. De lange, mørke og stormfulde vintre og den vilde storladne natur har givet beboerne en ydmyghed og en enkel levevis.

I kører gennem parken og oplever det majestætiske landskab. Der er afsat tid til små stop for at for at udforske området.

Om eftermiddagen er der katamaran tur på Beagle Channel. Beagle Channel fik sit navn efter skibet på Charles Darwins legendariske ekspedition. I passerer Casco-øen hvor store flokke af havfugle har reder side om side med søløver. I får en enestående mulighed for at stå af på øen Los Lobos for at se søløverne på tæt hold.

Indkvartering Hotel Patagonia Jarke 3*
DAG 5: El Calafate

Om morgenen er der transfer til lufthavnen og fly til El Calafate, hvor I mødes af vores guide. I byen er der et kloster dedikeret til Santa Teresa og bag det snor Perito Moreno Street sig op den store bakke syd for byen, hvorfra man kan se silhuetten af ​​den sydlige ende af Andes, Redonda Søen og Soledad Island ude på Argentinosøen. El Calafate er den sydlige indgang til Los Glaciares National Park, som ligger 50 km væk. På den golde slette ved søen er der mange interessante fuglearter der yngler. Eftermiddagen byder på en halvdagstur til det berømte gletscher museum Glaciarium. Det har en enestående beliggenhed, tæt på El Calafate by på vej til Los Glaciares National Park. Hele komplekset er et undervisningscenter, som tilbyder de besøgende en interaktiv udstilling og oplevelse med det formål at lære om gletscherne. Der er også en permanent udstilling med fokus på globale klimaændringer og miljøproblemerne på jorden.

Indkvartering Hotel Kau Yatun 3*
DAG 6: Perito Moreno

I dag tager I på en heldagstur til Perito Moreno-gletscheren.

Efter køreturen gennem  Los Glaciares National Park ankommer I til gletscheren Perito Moreno, der strækker sig mere end 160 kilometer gennem det arrede landskab. Perito Moreno er en af ​​de få gletschere i verden, der stadig vokser. Ismassen opbygges over flere år og brydes i Argentinosøen og Viedmasøen med en enorm larm. Man kan se de fantastiske skue hver dag, når enkelte isblokke falder ind i søen. I betragtning af at gletscheren er 5 km lang og 70 m høj, kan man let forestille sig den larm dette udløser. I har 2 timer til at opleve gletscheren, før I kører tilbage til Calafate. Jeres guide vil fortælle om gletscheren, og dens betydning for klima og havstigninger som følge af klimapåvirkningerne.

Indkvartering Hotel Kau Yatun 3*
DAG 7: Velkommen til Chile, Puerto Natales

Om morgenen er der transfer til bussterminalen. Herfra rejser I med offentlig bus til Puerto Natales i Chile.Turen mellem de to lande tager cirka 5 timer og foregår helt uden problemer. I afhentes ved bussterminalen og bliver ført til hotellet.

Puerto Natales er en lille by med 18.500 indbyggere, beliggende ca. 247 km nordvest for Punta Arenas ved kysten af fjorden med det ildevarslende navn Last Hope – sidste håb. Puerto Natales er hovedstaden i Ultima Esperanza-provinsen og blev grundlagt i 1911. Oprindeligt levede befolkningen på fåreavl og fiskeri. I de senere år har området udviklet sig til et vigtigt centrum for oplevelsesturisme, som udgangspunkt for udflugter til den fantastiske nationalpark Torres del Paine. Men fiskeriet spiller stadig en væsentlig rolle, også selvom der er udfordringer med forurenende fiske-farme i området.

Indkvartering Hotel Costaustralis 4*
DAG 8: Torres del Paine National Park

Efter morgenmaden kører I til Torres del Paine National Park.

Det er en fantastisk oplevelse at se denne nationalpark ved verdens ende, 150 km nordvest fra Puerto Natales. I Torres del Paine National Park finder I en mangfoldig blanding af søer, laguner, vandfald og gletschere. I besøger blandt andet Milodon Cave og Salto Grande vandfaldet.Torres del Paine National Park er en del af Chile’s storstilede indsats for bæredygtig turisme og naturbevaring. I vil få en god fornemmelse af Chiles enestående natur på dette lange besøg i nationalparken.

Sidst på eftermiddagen kører I tilbage til hotellet.

Indkvartering Hotel Costaustralis 4*
DAG 9: Punta Arenas

Efter morgenmaden er der transfer til bussterminalen i Puerto Natales hvor I rejser med offentlig bus til byen Punta Arenas. Punta Arenas blev etableret i 1848 ved bredden af ​​Magellan-strædet, og er en by med “europæisk” karakter. Fåreavl, olie og kemisk industri, fiskeri og handel er de vigtigste indtægtskilder. Her oplever man pingvinkolonier og enorme farme samt et ualmindeligt koldt og blæsende klima. Ved ankomsten til den offentlige busstation vil I blive mødt og budt velkommen af ​​jeres lokale guide som tager jer med på en byrundtur gennem Punta Arenas. Byen der blev  etableret som en lille koloni, og udviklede sig i løbet af nogle få år til at være det vigtigste kulturelle og kommercielle center i Patagonien. I afslutter turen med et stop ved Cerro La Cruz, hvorfra I oplever en fantastisk panoramaudsigt over byen og Magellan Strædet. 

Derefter fortsætter I til Punta Arenas lufthavn for at nå flyet til Santiago de Chile. 

Indkvartering Hotel Principado Express 3*
DAG 10: Santiago de Chile

Santiago de Chile er en by med mange kontraster. Her ser I både resterne af Santigos koloniale fortid og de ultramoderne højhuse i finanscentrum. Dagens byrundturen begynder med besøg i kirken San Francisco, som blev bygget mellem 1572 og 1618. Derefter ser I Club Hípico, et af de smukkeste hestevæddeløbsbaner i Sydamerika med arkitektur fra de forrige århundreder. I fortsætter jeres tur til Barrio Concha y Toro og mens I går ned ad hovedgaden, ser I de flotte bygninger, der fortæller Santiago de Chiles historie. I 1989 blev dette område erklæret som “Zona Tipica”. Derefter besøger I Plaza de Armas, Katedralen.  og Rådhuset i Santiago de Chile. Herfra går I langs Santiagos farvestrålende hovedgade, Alameda, til hjertet af byen, hvor I ser Palacio de la Moneda, forskellige monumenter og offentlige bygninger. Bagefter fortsætter I turen og kører op til San Cristóbal Hill. Fra bakkernes har I den fineste udsigt over Santiago og Andes-bjergene.

Indkvartering Hotel Principado Express 3*
DAG 11: Chilensk punktum

Denne sidste dag på rejsen er I på egen hånd. I Santiago er der en lang række museer, I måske har lyst til at besøge, og jeres guide hjælper gerne med anbefalinger og gode forslag. Blandt de større musser kan fremhæves “Museo de la Memoria y los Derechos Humanos”, der behandler Chiles historie med fokus på Pinochet’s 18 års lange regime. Eller “Museo Nacional de Bellas Artes”, der præsenterer chilensk kunst fra de seneste århundreder. Eller måske vil I bruge tiden på “Museo Historia Nacional”, der genfortæller Chile’s historie. I kan selvfølgeligt også bare nyde byens mange caféer og restauranter i den pulserende bymidte.

Indkvartering Hotel Principado Express 3*
DAG 12: Tilbage til Danmark

I bliver hentet på hotellet og transporteret til Comodoro Arturo Merino Benítez Lufthavn, hvor der venter et fly hjem til Billund eller København. I rejser helt sikkert hjem med bagagen fuld af gode minder om et af verdens allersmukkeste naturområde. At I samtidigt har besøgt to meget forskellige hovedstæder, gør bare jeres oplevelse endnu rigere.

 
13 DAGE / 12 NÆTTER