Denne rejse begynder i Buenos Aires, hvor I får en rundtur blandt de vigtigste højdepunkter i Argentina’s hovedstad. Fra det charmerende San Telmo med dets toppede brostens gyder til det farverige Boca distrikt. Gå på opdagelse i de fakta, historier og anekdoter, der udgør det farverige og rigt vævede tæppe, der er Buenos Aires’ historie. I vil nyde et typisk argentinsk første klasses måltid og opleve Tango kulturen på nærmeste hold.

Fra Buenos Aires fortsætter eventyret syd på til Ushuaia, hvor I vil lære mere om de indfødte indianeres kultur og historie og opleve noget af verdens mest dramatiske og smukke natur. I foretager rejsen syd langs Pipo floden i et gammelt fængsels tog indtil I når frem til Macarena vandfaldende. Toget fortsætter ind i national parken med sine fantastiske udsigt over Mount Susana og Martial gletscheren. På vejen tilbage får I en smuk udsigt over Laguna Verde og Lago Roca, hvis farver varierer med vejret.

Endeligt stiger I ombord på Jeres Air-cruise. Fra Ushuaia, sejler Antarctica XXI Jer gennem Beagle kanalen til det legendariske Kap Horn. Kryds Drake Passagen og udforsk et af de mest spektakulære steder på jorden – Antarktis. I sejler med det danskbyggede ekspeditionsskib Ocean Nova.

10 DAGE / 9 NÆTTER