Med vinden i ansigtet gennem Paradis

Denne motorcykelrejse tager dig på et spændende eventyr i Costa Rica. Du vil nyde synet af to pragtfulde, og meget forskellige, aktive vulkaner. Du vil komme til at køre på både motorveje og grusveje, langs smukke strande, billedskønne bugter og gennem frodig regnskov. Rejsen inkluderer et ophold på Tamarindo stranden ved Stillehavet og i skildpaddesæsonen vil du have mulighed for at tage en natlig udflugt for at se de store skildpadder grave deres æg i sandet.

Din første dag på motorcyklen tager dig til Irazú vulkanen, som har flere kratere. To af de største kratere er populære attraktioner. Det største af de to kratere er 275 meter dybt og damp stiger op i luften og giver besøgende et fantastisk syn. Det mindre krater, Diego de la Haya, er 91 meter dybt, og huser en mineralrig sø, som forbavsende forvandler farve fra smaragdgrøn til blodrød.

Når du kører langs kysten, vil du se kilometervis af isolerede, uspolerede strande og smukke bugter. Regnskoven vokser helt ud på stranden i nogle områder. Du kommer til at køre til Manuel Antonio Nationalparken, som anses for at være Costa Ricas smukkeste park. Der vil du opleve fortryllende hvide sandstrande og tropisk regnskov fyldt med dyreliv.

Dette og meget, meget mere.

12 DAGE / 11 NÆTTER