Forestil dig selv rejsende igennem Sydamerika på motorcykel

 

Vi kan opfylde denne drøm for dig. Med denne enestående rejseplan følger du i Che Guevaras fodspor gennem Chile og Argentina. Du får et ‘all inklusive’ eventyr på en BMW G650GS. Dette kan blive dit livs rejse.

Tusinder har kørt på route 66 i USA på Harley Davidson og har haft en stor oplevelse. Vi sender dig på en anderledes tur. Vi sender dig ned af grusveje, forbi søer, vandfald og vulkaner til det rå Patagonien på en BMW G650GS. Det er beskidt, det er svært, og det er storslået.

Din motorcykelrejse starter med, at du kører gennem Interlagos ruten til Osorno vulkanen. Herfra er det muligt at se søen Llanquihue og to af de andre vigtigste vulkaner i Chile: Puntiagudo og Calbuco. Du fortsætter turen til Petrohué vandfaldet i nationalparken Vicente Perez Rosales. I Cochamó Valley vil du køre en strækning langs Patagoniens Andesbjerge, vægge og bjerge af granit, der stiger stejlt op på begge sider af den krystalklare Cochamó flod. Det vil føles som om Valdivian skoven kommer til live omkring dig med sine gamle lærketræer og de omkringliggende vandfald. Du vil komme til at køre på både grusvej og asfalteret vej, og du får mulighed for at tage på white water rafting, for at fuldende dit eventyr.

På denne rejse vil du blive ét med din motorcykel og naturen i et af hjørnerne af verden med den mest forskelligartede flora. Vi tager os af al planlægning, så du bare skal tænke på dig selv, og nyde udsigten, turen og oplevelsen.

10 DAGE /9 NÆTTER