Patagonien International Marathon 2019

Løb et marathon i et af verdens smukkest steder

Løbere fra hele verdenen rejser til Patagonien i det sydlige Chile i september for at deltage i det 6. Patagonian International Marathon. Det er et krævende marathon med en spektakulær rute gennem nationalparken Torres del Paine. Klimaet i Patagonien er råt og vinden på ruten er udfordrende og med et underlag af grus og en højdeforskel gennem løbet på 2.400 er det et løb for dem der har lyst til mere udfordring end bare de 42 kilometer. Til gengæld bliver I belønnet af en fantastisk natur med bjerge af granit og is, der rejser sig mere end 2.500 meter over ruten. Undervejs vil I kunne opleve multifarvede søer og et dyreliv der blandt andet omfatter kondor, guanako, ræv, puma, huemul og rhea.

Denne sjette udgave af Patagonian International Marathon afholdes 9. September 2017 og giver mulighed for at løbe 42, 21 og 10 kilometer.

Keep On Travel har sammensat en 7-dages tur for marathon-entusiaster der vil mere end bare løbe en marathon. Patagonien bliver ikke for ingenting kaldt Verdens Ende og turen dertil er lang, men I ankommer to dage for selve løbet og har én hel dag til at vænne jer til klimaet og forberede dig til løbet. Efter løbet er der en dags rundtur i Torres del Paine nationalpark før turen går hjemad med en dag i Santiago.

Har I lyst til at bruge mere tid i Chile og Patagonien, nu I alligevel er der, har vi vores Marathon PLUS rejser, der giver mere tid til at opleve både Patagonien og Santiago.