Paradis for to

Denne deluxe bryllupsrejsepakke er en uforglemmelig oplevelse for både brud og brudgom. Bryllupsrejse til Costa Rica er det perfekte gemmested for de forelskede og de eventyrlystne.

I kommer til at opleve et eksotisk miljø med fængslende uspolerede strande, en romantisk kultur og naturens vilde frodighed. I begynder jeres romantiske eventyr midt i Costa Ricas centrale vulkanske region på El Silencio Lodge & Spa. Et fristed for livsnydere. Hotellet tilbyder en naturpark med blidt strømmende floder og skjulte vandfald i den uberørte tropiske tågeskov. El Silencio Lodge har 16 suiter og spa med wellness og fuld service.

Anden del at rejsen foregår på Punta Islita. Bjergtagende smukke Hotel Punta Islita har en utrolig havudsigt, tennisbane, en spektakulær swimmingpool og romantik indkvartering perfekt til en bryllupsrejse.
Dette er en ferie i paradis.

Jeres sidste overnatning foregår på det fantastiske Hotel Xandari tæt på San Jose. Hotellet får utrolig positive anmeldelser og naturen og vandfaldene tæt ved er ubeskrivelig smuk.

Husk at denne pakke er ikke udelukkende for nygifte! Rejsen kan også være et romantisk tilflugtssted for nye kærester eller bruges når der skal fejres mærkedage i familien.

Gør jer klar til svævebane, middage for to, solnedgange fra jeres private jacuzzi, massage og ikke mindst Costa Ricas fantastiske natur med vandfald i junglen og ridetur i vandkanten.

8 DAGE / 7 NÆTTER