Denne rundrejse vil forføre dine smagsløg og udvide din horisont

 

Eventyret begynder i Buenos Aires, hvor du lærer om tangoens oprindelse gennem historiske steder. Besøg et ægte milonga (tango hus) og lær dets hemmelige koder. Fordyb dig i live tango, dans og musik, med alle dens intriger. Denne rejse vil behage alle foodies og virkelig lade dig forkæle i det lækre argentinske køkken. Malbec! Empanadas! Dulce de Leche! Hvis du ikke ved hvad disse er, vil du blive glædeligt overrasket.

Du vil komme til at kende de lokale nutidige kunstnere, mens du nyder dit første glas Malbec i Argentina. Du lærer om oprindelsen af argentinsk vin med tips fra din egen lokale vinkender. Du kan smutte ind i en skjult kælder til en vinsmagning med en omgang picada (argentinske tapastallerken), og afprøve en autentisk Fernet, den bitre likør, der er populære blandt unge argentinere.

Lev som en ægte argentinsk gaucho, når du tager videre på landet for at tilbringe et par dage på en ægte ranch. Her vil du have fritid til at udforske naturen og prøve de aktiviteter, som tiltaler dig mest, før du flyver til verdens sydligste by – Ushuaia. Her har du et actionpacked eventyr i vente i en Land Rover Defender. Eventyret fortsætter med en kanotur, og du vil få rig mulighed for at nyde den rene natur og ro, samt den helt unikke ensomhed og de uforglemmelige landskaber i Ildlandet.

13 DAGE / 12 NÆTTER