Sydamerika har alle muligheder for aktive ferier og vi har et bredt udvalg af ferier med de mest populære aktiviteter. Under Aktive Ferier kan du finde hiking i Patagonien og Andesbjergene, cykelture både på landeveje og på MTB i mere krævende terræn, hesteferier på Pampassen, skiferie i Andesbjergene og kajakture m.m.

Et helt specielt område er vores marathonrejser. Vores rejser dækker både de store byløb i f.eks. Buenos Aires, Santiago de Chile og Rio De Janerio samt de mere ekstreme løb som Patagonia Marathon i bidende kulde og blæst samt Inka Trail Marathon med alle dens højdemeter.

Et andet særligt område under Aktiv Ferie er vores aktive familieferie på Costa Rica. Her bliver børnene aktiveret og lærer en masse mens de får store oplevelser i regnskoven.

 

Olevelsesrejser, marathonrejserMarathon-rejser

Vores marathonrejser dækker både løb i de store byer som Santiago, Buenos Aires, Rio osv. samt ekstremløbene som Patagonien Marathon og Inka Trail Marathon m.m. Rejs alene eller i en gruppe

FRA: DKK 12.495

oplevelsesrejser, motorcykelrejser, Chile, ArgentinaMotorcycle Diaries

Forestil dig selv rejsende igennem Latinamerika på motorcykel. Vi kan opfylde drømmen for dig. Vi kan i princippet arrangere en tur hvorhen du ønsker det, men denne tur tager dig til Argentina

FRA: DKK 43.995

oplevelsesrejser, Bryllupsrejse til Costa RicaBryllupsrejse

Denne actionfyldte bryllupsrejse er den perfekte ferie for både bruden og gommen. Der er arrangeret små vandreture og par-massage og der er også mulighed for en romantisk tur på hesteryg

FRA: DKK 24.495

Olevelsesrejser, familierejser til costa rica, Abe billedeFamilieafslapning i Costa Rica

Slap af med familien i skønne Costa Rica – og kombiner kridhvide strande, regnskov og oplevelser.

FRA: DKK 14.995

Olevelsesrejser Familieferie costa rica, sommerfuglFamilieferie i Costa Rica

Giv jer selv og børnene en aktiv ferie med svævebaner i regnskovens top, vulkaner og tropiske dyr.

FRA: DKK 16.995

Olevelsesrejser,motorcykelrejser, motorcykel tur costa rica, rundrejserMotorcykel Tour

Oplev den rå natur, vulkaner, regnskov og palmestrande på denne motorcykelrejse gennem Costa Rica.

FRA: DKK 23.995

 

  En del af eventyret er at rejse, hvor andre ikke har rejst!

Er du til de mere ekstreme oplevelsesrejser kan vi arrangere aktive ferier, der tager dig hen, hvor kun få har været.

Drømmer du om at være din egen oplevelsesrejsende og sejle med flodbåd sammen med de lokale langt op ad Rio Negro i Amazonas regnskov, vil du bestige Aconcagua, der med sine 6.962 meter er det højeste bjerg uden for Himalaya, vil du cykle tværs over Andesbjergene eller køre på motorcykel fra Ushuaia til Cartagena og krydse verdens tørreste ørken – Atacama – ved vi hvordan du kan få drømmen opfyldt.

Disse rejser fremgår ikke af vores standardprogram, men da det er den slags rejser, vi selv er allermest til hjælper vi dig gerne.