På Kulturrejser får du en uendelig række kulturelle oplevelser på det sydamerikanske kontinent.

Er du vild med arkitektur? Så er Latinamerika stedet. Fra Påskeøens mystik til præcolumbianske Inkamesterværker og det magiske Machu Picchu, de fantastiske fæstninger og befæstede byer, bygget af de spanske erobrere til moderne metropoler med gamle distrikter, der sender dig tilbage til hvordan Europa så ud for hundrede år siden. Det er bare at starte fra en ende af.

Den kulturelle forskel mellem Europa og Latinamerika mærkes straks. I Latinamerika lægger man mere vægt på de følelsesmæssige relationer med familie og nære venner. Beslutninger og den enkeltes adfærd er hovedsageligt baseret på at glæde familien. Måske er det en af grundene til at mange lande i Latinamerika er nogle af de lykkeligste lande i hele verden!

På Kulturrejser fra slutningen af januar til begyndelsen af marts kan du opleve karneval sæsonen, en festlig tradition, i Latinamerika. Karnevallet er en sidste chance for at fejre og fest, før fasten. Og feste, det gør de – med musik og dans. Latinamerika har en stærk tradition for dans, som er meget energisk. For eksempel mambo, salsa, cha-cha-cha, rumba og formentlig den mest genkendelige, tango! Med hver unikke stil kommer forskellige arter af musik, trin, rytmer og bevægelser.

Og så er der selvfølgelig maden, kakaobønnerne, kaffen og ikke mindst vinen.

Latin Amerika har det hele, og det er helt op til dig, hvad du ønsker at opleve.

To read the English version of ” Kulturrejser ” please click here

Keep On Travel

kulturrejser, Oplev ColumbiaColombia Rundrejse

Denne kulturelle rundrejse i Colombia præsenterer dig for grafitti kunst, madlavningskurser, kaffefabrikker og meget mere.

FRA: DKK 23.995

kulturrejser peruPeru & Amazonas

Oplev kulturen i Lima og Cusco. Besøg Machu Picchu og bevæg dig dybt ind i den mytiske Amazonas regnskov.

FRA: DKK 30.999