Unikke rundrejser i Latinamerika

Rundrejser skal være unikke. Det er pointen. Oplev Amazonas Regnskoven og Machu Picchu, Påskeøen og Patagonien. Eller måske Antarktis?

Du kan tage på en simpel ferie med sol, hav, sightseeing og afslapning, men det er ikke det, vi brænder for. Vi ønsker at se på det på en anden måde. Vi vil give dig et ændret perspektiv på rejser, et bredere sind og oplevelser i bagagen, der vil følge med dig resten af dit liv.

Så det vi tilbyder, er unik.

Vi vil tage dig steder hen, meget få har besøgt. Du vil gå blandt lokalbefolkningen, ikke observere dem på afstand. Vi vil vise dig naturens skønhed og sindsro, hånd i hånd med udsigter så storslåede og ærefrygtindgydende, at det vil gøre dig mundlam.

Vores rundrejser tager dig bogstaveligt talt til verdens ende og tilbage igen. Rejs på kanten. Tusinder har kørt ned ad route 66 i USA på Harley Davidson, og har haft en stor oplevelse – vi sender dig ned ad grusveje til Patagonien på en BMW 650 – det er beskidt, det er svært, og det er storslået. Og det samme gælder for vores gourmet & vinrejser gennem Chile og Argentina, vores fuglerejser i udkanten af Amazonas. Du kan få gourmet og fuglerejser med andre rejseselskaber, men vi sigter efter det unikke. Vi vil tage dig til kanten på vores Vandreture, og du er altid sikker med vores guider, uanset om du rejser med båd, motorcykel, på hesteryg eller til fods.

Keep On Travel

rundrejser Glacier Alley World tourRejsen til Verdens Ende

Fra Santiago i Chile til Buenos Aires i Argentina via Kap Horn. Besøg Verdens Ende på denne enestående rundrejse.

FRA: DKK 45.899

rundrejser ColombiaColombia Rundrejse

Denne kulturelle rundrejse i Colombia præsenterer dig for grafitti kunst, madlavningskurser, kaffefabrikker og meget mere.

FRA: DKK 23.995

rundrejser Punta Arenas Tierra del fuegoEnestående Chile

Kom på dit livs rundrejse i Chile. Fra storby til ørken og sneklædte bjergkæder. Et af de mest alsidige lande i Verden.

FRA: DKK 45.099

rundrejser Ushuaia world tour argentinaArgentina Rundrejse

Tango, Malbec & Empanadas. Du kommer til at opleve hele Argentina på denne rejse fra Buenos Aires til Ushuaia.

FRA: DKK 28.195

rundrejser antarctica sealsTour Antarktis

Denne fantastiske rejse tager dig fra magiske Buenos Aires over Patagonien og Kap Horn til det mytiske Antarktis.

FRA: DKK 38.799